maandag 23 januari 2012

GRID - 033 fotostad - verstilling

Ik doe dit voorjaar met een aantal groepsexposities mee. Ik zal je de komende tijd trakteren op veel blogs van mede exposanten. En natuurlijk zal ik je op de hoogte houden van de vorderingen.
Eén van de projecten is GRID/033 fotostad. We maken met zeven fotografen een foto-expositie rond het thema VERSTILLING. We exposeren vanaf 18 mei 2012 boven restaurant DARA.
Bovenstaande foto is van Hanah Mai, en hier alvast de introductie over ons: 
Verstilling
Fotografie is het vastleggen van het moment en de tijd wordt stilgezet. Groepsexpositie “De Verstilling” bouwt een rustmoment in fotomanifestatie GRID 2012 door een mix van autonome fotografie en andere kunstdisciplines.
Fotografie is het vastleggen van het moment en de tijd wordt stilgezet. Groepsexpositie “De Verstilling” bouwt een rustmoment in de fotomanifestatie GRID 2012 door een mix van autonome fotografie en andere kunstdisciplines.
Zeven Amersfoortse fotografen vanuit verschillende achtergronden hebben één gemeenschappelijk thema binnen hun werk: de verstilling van het moment, het vastleggen van gevoel en werken vanuit de eigen emotie. “De Verstilling” is een gevarieerde expositie waarin sensualiteit afgewisseld wordt met ingetogenheid. De fotografen combineren hun werk met andere kunstdisciplines, zoals film, poëzie, muziek en schilderkunst en waarbij het experiment niet wordt geschuwd.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...