maandag 18 april 2011

iCoon mode?show

Wie doet mee aan deze kunstzinnige modeshow? geef je hier op


De jaarlijkse Mode?Show heeft dit jaar als thema iCoon! en sluit daarmee aan bij de Bijzondere Portrettengalerij van de KunstVaarRoute op 10/11 september.

De locatie van de show speelt een grote rol bij het thema 'iCoon!'. De beeldentuin van voormalig weeshuis De Mariënhof wordt het decor van deze show die de grenzen verkent tussen kunst en mode. Dit jaarlijks terugkerend evenement is een initiatief van de Modewerkgroep van Stichting Kunst in Amersfoort.

De werkgroep bestaat uit kunstenaars Jan Kees Helms (fotografie, video, geluidskunst), Baukje Rienks (fotografie, textiel) en Kirsten König (tekeningen, collages, textiel) en coördinator Janneke van der Meulen.

Voor iCoon! is de Modewerkgroep op zoek naar een samenwerkingsverband met drie kunstenaars die dit thema eveneens op eigenzinnige wijze weten te verbeelden naar kunst/mode.

Je kunt je inschrijven door het formulier te downloaden op www.modeshow.org en dit vóór 21 april 2011 te mailen naar modeshowkkr@gmail.com.

Belangrijk om te weten:


1. De show zal driemaal worden opgevoerd in de buitenlucht, op een professionele catwalk met licht en geluid.

2. De beeldentuin is doorlopend geopend voor bezoekers van de Mode?Show en de Bijzondere Portrettengalerij.

3. Er is een budget beschikbaar voor materiaalkosten.

4. Voor elke collectie zijn vijf modellen beschikbaar.

5. Duur van de individuele presentatie is zeven tot acht minuten.


Een onafhankelijke jury, bestaande uit verschillende disciplines, kiest uit de ingezonden ideeën drie plannen die het beste in de complete show passen. Op donderdagavond 28 april zal de Modewerkgroep tijdens een feestelijke borrel het totaalplan presenteren.


Websites:

www.modeshow.org

www.kunstvaarroute.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...