maandag 26 november 2012

Hanny Heetman















Onze buurvrouw op de Kunstbeurs KunstindeMarkt was Hanny Heetman, en daar was ik erg blij mee. Ten eerste omdat het een leuk mens is maar vooral ook omdat ze mooie foto's/schilderijen maakt. Dus als je nog eens wat moois voor aan de muur zoekt, check check.

vrijdag 23 november 2012

KIM

even snel want ik moet alweer naar Arnhem voor de Kunst in de Markt -kunstmarkt. Gister overdag alles opgebouwd en 's avonds was de opening. Wauw bedankt voor de reacties voor onze presentatie. Samen met Aletta Teunen hebben we panelen gemaakt en deze nu met ons werk opgehangen. Ik zal vandaag wat foto's maken en plaatsen. Kom vooral langs, we staan er nog tot zondag

dinsdag 13 november 2012

Anna Korshun




















Op de Dutch Design Week was ik dit jaar aangenaam verrast door deze schoenen. Ze zijn gemaakt door Anna Korshun. Deze schoenen zijn van 1 stuk leer ingelijmd in één zool, gemaakt. Een sterk staaltje, less is more! Wat mij betreft. Nadat ik thuis even op haar site keek en ontdekte dat ze Wit-Russische roots heeft ben ik helemaal fan!

zondag 11 november 2012

Sabeare kruk in pop-upstore

















Veel bezoekers, mooie producten, goede sfeer en leuke reacties op de Sabeare krukken. Dit is in het kort samengevat wat de november pop-upstore te bieden had. Ze zijn ondertussen ook op etsy te koop. 

donderdag 8 november 2012

vogelhuisje























Onlangs was ik voor een workshop in Nunspeet en besloot relaxed met de trein te gaan. Zo kon ik ook nog een kleine wandeling door het centrum maken. Daar zag ik deze en andere fantastische vogel-theepot-huisjes. Ze stonden in de etalage en zijn vervaardigd door gehandicapten. Nu heb ik onlangs weer veel design (DDW Eindhoven, Elle inside design Amsterdam enz.) gezien, maar niets was zo vrolijk als dit huisje. Ik zie het al helemaal voor me, een vetbolletje in de dop en zo klein koomeesje in de theepot.

dinsdag 6 november 2012

November pop-up store










De Sabeare kruk is gelijk al te koop tijdens dit leuke initiatief van november pop-up store. let op alleen komend wknd 10 en 11 november in de Observant in Amersfoort kun je ook producten vinden van o.a. Kalasa, Letterpers en studio Nynker. Dus kom gezellig kijken en shoppen. 

zaterdag 3 november 2012

kruk Sabeare























Mijn eigen ontworpen krukken zijn binnen. Ze zijn gemaakt in een sociale houtwerkplaats en ben zelf zeer content met het resultaat. De hoezen kunnen in iedere kleur gehaakt worden en krijgen op de zitting nog een ingehaakt patroon van Amsterdam, Amersfoort of Arnhem of welke woonplaats dan ook. De kruisjes worden aan alle zijkanten ingeregen. De kruk kost 80,- euro per stuk excl. verzendkosten. 

donderdag 1 november 2012

KIM
















Tussen 22 en 25 november, kun je nieuwe geografische kunst van Sabeare zien en kopen, tijdens Kunst in de Markt in Arnhem. Dit jaar doe ik samen met edelsmid Aletta Teunen mee. Ik heb eerder met haar samengewerkt mbt de geopatronen. Nu zullen we ook nieuwe crossovers tonen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...