donderdag 27 september 2012

Vreemde gasten






















UITNODIGING: 6-7 oktober, 12-17 uur. 75 huizen in binnenstad van Amersfoort waar 150 kunstenaars exposeren. en ik ben er één van, dus kom vooral naar de Stovestraat nr. 11. Dit huis was vroeger een kerkje en heeft bijzonder veel daglicht. Ik heb afgelopen tijd hard gewerkt aan nieuwe 'textielkunst met een geografische touch'. In dit geval is het mixedmedia van geborduurd papier en lasertechnieken. 

Niki Smit






















Als ik deze vrolijke kaartjes zie van Niki Smit, dan zou ik weer 12 willen zijn, dat gevoel heb ik eerlijk gezegd niet zo vaak. Samen met de modewerkgroep organiseer ik 19 tot 21 oktober een MODEWKND in Amersfoort. Het programma begint zo langzamerhand uit te puilen. Dus dat is alleen maar supertof. We hebben Niki ook gevraagd of ze komt. Tot vorige week kende ik haar niet, maar nu ben ik fan en hoop dat ze er bij is. 

dinsdag 25 september 2012

Rügen






Geheimtip: zomervakantie op Rügen. prettig toeristisch, mondaine badplaatsen met een zo nu en dan een 'oostduits' randje. Meeste zonne-uren en mooie kliffen. hmmm nu de herfst begonnen is kan ik alleen maar met een grote glimlach hieraan terugdenken.

zondag 23 september 2012

#033 geopatroon

















Het is de hoogste tijd dat ik deze #033 stof eens in de spotlight zet. Het repeterende patroon is Amersfoort. De gele lijnen zijn de grachten in het centrum. Als ik dit zo bekijk word ik er weer helemaal blij van.   

woensdag 12 september 2012

bolletjes garen


















Alle bolletjes zijn gedraaid. pff wat een klus. Dat allemaal voor het nobele streven om workshops te geven met 'rest'-bolletjes. Er liggen namelijk zoveel garens te verstoffen op zolders. zonde. De planning voor nieuwe haak workshops is bijna rond. hehé gelukkig. 

woensdag 5 september 2012

Gelderland















Helemaal blij kwam ik uit het fablab vanmiddag. Ik heb een hele stapel provincies uitgelaserd. Hier zie je bijvoorbeeld Gelderland op stof. Ik heb ook atlassen gebruikt. Maar die moet ik eerst nog verder verwerken, lees borduren.  6-7 oktober is alles gereed want dan exposeer ik tijdens het vreemde gasten weekend in Amersfoort.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...